Let's talk about: What's Cooking?!
The Language of Food and Food Preparation / Online-Kurs
Kursnummer | 20-33326 |
Kursbeginn | Di., 09.02.2021 (Termindetails siehe unten) |
Kursende | Di., 23.03.2021 |
Kursgebühr | 70,00 € |
Dauer | 7 Termine |
Kursleitung |
Anja Mennecke
|
Bemerkungen | WICHTIGER HINWEIS: Sie erhalten kurz vor Beginn der Veranstaltung eine Mail mit dem Link zum digitalen Schulungsraum. Sie benötigen neben einem PC/Laptop eine Webcam und ein Mikro oder ein Tablet/Smartphone und eine schnelle Internetverbindung. |
Kursort | Online, Web 01 |
Status |
Eggs sunny side up, scrambled eggs, brussels sprouts, bubble and squeak – and what exactly is a pudding in English? If you have ever asked yourself these questions, this short course might suit your taste!
We will read and discuss recipes of famous cooks, learn about the vocabulary of food preparation and food shopping, and discuss menus of restaurants from the US and UK.
In addition, you can share your favourite recipes with us, or stories of kitchen desasters and kitchen miracles that have happened to you. And believe me: I have had my share of these, too! Have we whet your appetite? Then sign on!
These are the topics: Breakfast, Lunch, Dinner, Eating out, Reading recipes, Writing recipes, Reading Cookbooks.
<b>Der Kurs findet live auf Zoom statt und ergänzend in der VHS Cloud. Die Informationen dazu erhalten Sie nach der Anmeldung per Mail.</b>
<b>HINWEIS</b>
Wir beraten und unterstützen Sie gern! <a href="https://vhsimkreisherford.de/beratung/sprachenberatung/"target="_blank"> <b>Hier</b></a> finden Sie unsere Beratungstermine.
Für diesen Kurs sind keine Termine vorhanden.
bei Rückfragen:
FBL Englisch, Kultur & Gestalten
Ulrike Koebke
Tel. 05221/5905-11
E-Mail schreiben
Veranstaltungsorganisation
Vera Solke
Tel. 05221/590539
E-Mail schreiben